OS COGOMELOS NA COCIÑA E OUTRAS COUSAS

Autor: ASOCIACIÓN MICOLÓXICA VIRIATO

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

OS COGOMELOS NA COCIÑA E OUTRAS COUSAS

OS COGOMELOS NA COCIÑA E OUTRAS COUSAS

13,25€ IVA INCLUIDO

Editorial:
SANTOS OCHOA
Publicación:
01/01/2012
Colección:
COCIÑA
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Envío a domicilio

Añadir a la cesta

Sinopsis

Os cogomelos na cociña e outras cousas é unha singular achega á literatura gastronómica. Atopamos pratos que podemos encadrar na 'nova cociña' e outros que adaptan receitas tradicionais, convertendo os cogomelos habitualmente, tratándose tanto unhas como outras de composicións innovadoras. Valorando a importancia do coñecemento do que a natureza pon nas nosas mans, a súa utilización para fins gastronómicos e …

Os cogomelos na cociña e outras cousas é unha singular achega á literatura gastronómica. Atopamos pratos que podemos encadrar na 'nova cociña' e outros que adaptan receitas tradicionais, convertendo os cogomelos habitualmente, tratándose tanto unhas como outras de composicións innovadoras. Valorando a importancia do coñecemento do que a natureza pon nas nosas mans, a súa utilización para fins gastronómicos e o papel da conservación, a obra está concibida en tres partes: Na primeira, Na cociña cos cogomelos, preséntase un pequeno mostrario dos cogomelos máis apreciados na cociña e unhas notas sobre conservación e precaucións básicas a ter en conta cando estes se recollen para comer. Na segunda, Receitas, propóñense diversas preparacións do cociñeiro Pedro Roca, un dos maiores e mellores divulgadores da excelencia dos cogomelos na cociña, e de Paco Bernabeu, Manolo Costas, Quico Fraguela, José Andrés Moure e Andrés Roca. Na terceira, Da nosa Asociación, faise un repaso das actividades da Asociación Micolóxica Viriato nos seus trinta anos de andaina.
Leer más

Más información del libro

OS COGOMELOS NA COCIÑA E OUTRAS COUSAS

Editorial:
SANTOS OCHOA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9995-049-5
EAN:
9788499950495
Nº páginas:
0
Colección:
COCIÑA
Lengua:
GALLEGO
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar